Archive for September, 2014

3000 t2014
Dremel esittelee kaksi monipuolista joululahjapakettia kädentaitoiselle annettavaksi: kestosuosikki Dremel® 3000 -monitoimityökalu kaikkine herkkuineen ja kätevän Dremel kaivertimen sekä monipuolisen liimapistooli 930:n koristeluun.

Dremel esittelee joulukauteen kaksi upeaa tuotekokonaisuutta kädentaitoiselle: menestystuote Dremel 3000:n tykötarpeineen sekä kaivertimen ja liimapistoolin joulun koristeluun ja tuunaukseen. Tuhdit laitepaketit oheistuotteineen sopivat niille, jotka mielellään luovat itse ja rakastavat harraste- sekä tee-se-itse-projekteja.

Dremel® 3000 Kodin kunnostussarja

Dremelin menestystuote Dremel® 3000 -monitoimityökalu on ihanteellinen kumppani edistyneelle tee-se-itse-harrastajalle sisä- ja ulkoaskareisiin. Pakkaus sisältää Dremel 3000 -monitoimityökalun lisäksi runsaasti lisälaitteita ja peräti 105 tarviketta puun, metallin, lasin sekä muovin työstämiseen. Se on oiva apuri esimerkiksi putkien katkaisuun, korujen muotoiluun, vieheiden työstämiseen, huonekalujen yksityiskohtien hiomiseen, kuvioiden kaivertamiseen ja ovenkahvojen kiillottamiseen.

Tehokas Dremel® 3000 on muotoiltu siten, että se istuu hyvin käteen ja sen kevyen rungon ansiosta sillä on helppo työstää erilaisia yksityiskohtia. Dremel 3000:ssa on EZ Twist -kärki, jonka avulla tarvikkeiden vaihto sujuu nopeasti ilman erillisiä työkaluja.

Dremel® 3000 -monitoimityökalu on tänä vuonna pakattu tyylikkääseen laukkuun, jossa itse laite ja tarvikkeet säilyvät kätevästi. Joulukampanjalaukussa on korkealaatuisten tarvikkeiden lisäksi projektikirjanen inspiraation lähteeksi sekä pitkä, taipuisa jatkovarsi tarkkuustyöskentelyä helpottamaan. Setistä löytyy myös hiomatuki ja leikkuuohjain.

Dremel® Kaiverrin & Kuumaliimapistooli 930 Kodin koristelusarja

Tämä on luova setti koristelusta nauttivalle. Paketti sisältääkaksi käytännöllistä työkalua luovalle henkilölle, joka rakastaa koristella lahjoja ja kotia sekä tuunata esineitä uuteen uskoon: Dremel® kaivertimen ja kuumaliimapistoolin 930.

Tarkka, ergonominen ja kevyt kaiverrin suoriutuu kaikista kaiverrusprojekteista. Dremel kaivertimella voi kaivertaa tarkkoja muotoja mihin materiaaliin tahansa, kuten lasiin, keramiikkaan, metalliin, muoviin, puuhun ja nahkaan. Sarjassa on myös joitakin erityisiä kaiverrusmalleja inspiroimaan ja työtä helpottamaan. Dremel kaivertimella voi luoda persoonallisia lahjoja, kuten koristeellisia puulautasia, kynttilöitä, valokuvakehyksiä, kuppeja ja vaikkapa samppanjalaseja.

15906-01_c4u-2

 

Dremel koristelusarja

Dremel 930 on kahden lämpötilan liimapistooli, joka sopii erinomaisesti yksityiskohtaiseen liimaamiseen. Alhaisella lämpötila-asetuksella se sopii ihanteellisesti erilaisiin luoviin harrastetöihin, kuten leikekirjoihin, koristeluun, lasin väriliimauksiin jne. Pakkauksessa on 7 mm:n kiillepuikkoja, joilla voi lisätä kimallusta kauniisiin koristeluihin. Korkeampi lämpötila soveltuu keveisiin tee-se-itse-töihin, kuten keramiikan, puun, muovin ja lasin liimaamiseen. Valumattoman tarkkuuskärkensä ansiosta liimapistoolista ei tipu liimaa työkohteen päälle.

Koristelusarjan mukana saa inspiroivan projektikirjasen. Pakettiin kuuluu lisäksi kolme sapluunaa, viisi kaiverrinterää, kolme alhaisen ja kolme korkean lämpötilan liimapuikkoa sekä 12 väriliimapuikkoa.

Jouluiset Dremel® 3000 Kodin kunnostussarja sekä Dremel® Kaiverrin & kuumaliimapistooli 930 Kodin koristelusarja -laitepakkaukset ovat saatavilla kaupoissa lokakuun alusta lähtien.

Hinta: Dremel® 3000 Kodin kunnostussarja -juhlapaketti 109,90 euroa

Dremel® Kaiverrin & kuumaliimapistooli 930 Kodin koristelusarja -juhlapaketti 54,90 euroa

Lue lisää Dremelin tee-se-itse -laitteista ja niillä askartelusta osoitteessa http://www.dremel.fi. Valitse Projektit -otsikon alta omiin tarpeisiisi sopivin kategoria: Tee-se-itse sisätiloissa, Ulkona tai Käsityöt ja harrastukset.

lfpqpbx0cnlhlto76gtn

Nortonin pinnankäsittelylaikka Rapid Prep lanseerataan nyt irroitettavalla keskiöllä, jonka ansiosta samaa laikkaa voidaan käyttää joko keskiruuvillisella tai tarrakiinnitteisellä tukilaikalla. Lisäksi lanseerataan uusi tukilaikka, jossa on tarra ja keskitappi, jotka takaavat laikan helpomman kiinnityksen ja alhaisemman tärinätason.

Nortonin Rapid Prep -pinnankäsittelylaikkoja käytetään pintavikojen, hiomajälkien, ruosteen, korroosion, värin ja hilseen poistoon, muottien puhdistukseen, helpompaan kulmien purseenpoistoon jne. Rapid Prep –laikkoja on myös Vortex-ominaisuuksilla, joilla saavutetaan karkean laikan työstönopeus sekä hienon laikan pintahienous. Myös työstöaika puoliintuu. Laikat lanseerataan irroitettavalla keskiöllä ja niitä käytetään kulmahiomakoneissa. Näin ollen laikkoja voidaan käyttää joko tarrakiinnitteisellä tukilaikalla, keskitapin kanssa tai ilman, tai fiiberilaikoille tarkoitetun keskiruuvillisen tukilaikan kanssa. Tarrakiinnitteistä tukilaikkaa käytettäessä annetaan keskiön olla paikallaan laikassa, mutta käytettäessä fiiberilaikoille tarkoitettua tukilaikkaa tai tarrakiinnitteistä, keskitapillista tukilaikkaa, keskiö irroitetaan. Uuteen valikoimaan kuuluu lisäksi tukilaikkoja, joissa on M14-kierre ja tarrakiinnitys keskitapilla. Näiden tukilaikkojen tärinätaso on huomattavasti alhaisempi. Näin myös hionta on miellyttävämpää ja asennus helpompaa ja nopeampaa. Uusia laikkoja on saatavilla 115, 125 ja 178 mm halkaisijalla ja tukilaikkoja 115 ja 125 mm halkaisijalla.

vzkpnpgpscow47hxsz71

”Uuden valmistustavan ansiosta samaa laikkaa voidaan käyttää kahden erityyppisen tukilaikan kanssa ja tämä vähentää muun muassa varastointia. Lisäksi uuden tukilaikan ansiosta asennus on helpompaa ja alhaisempi tärinätaso tekee työstä työntekijälle mukavampaa” kertoo Timo Sutinen,  Saint-Gobain Abrasives AB:n Suomen myyntivastaava.

Back to top