WINTER: Nopeampi jälkien poisto varrellisista työkaluista

zljkzhyltdeoqjqprca9

WINTER lanseeraa uuden kiillotuslaikan varrellisille työkaluille, kuten esimerkiksi porille ja jyrsimille. Uuden FlutePolishin kerrotaan lyhentävän jälkien poistoon käytettävää aikaa.

WINTER FlutePolish sisältää uutta kimmoista sideainetta, joka on joustavampaa ja siten laikka mukautuu paremmin kiillotettavaan pintaan. Uusilla kiillotuslaikoilla on parempi syöttö, ne eivät tukkeudu helposti ja lisäksi palovaara on vähäinen, joten siksi kiillotus on nopeampaa ja tuottavuus parempi. Valmistajan mukaan WINTER FlutePolishilla kiillotusaika voi lyhentyä jopa 30%. Lopputuloksena on korkeatasoinen ja kiiltävä pinta, jonka ansiosta tuotantokustannukset ovat matalammat.

Uudet kiillotuslaikat kestävät hyvin kulutusta ja lisäksi niiden käyttöikä on pitkä ja näin kustannukset käsiteltävää yksityiskohtaa kohden ovat alemmat. WINTER FlutePolishia käytetään porien, jyrsimien ja kalvinten kiillotukseen. Kiillotuslaikkoja on eri muotoisia ja koko valmistetaan asiakkaan toiveen mukaan.

”Uudella WINTER FlutePolishilla peilikirkas pinta saadaan aikaan nopeasti ja tuote on erinomainen, kun halutaan saavuttaa parempi pinnan laatu ja samanaikaisesti kasvattaa naarmuisten työkalujen kiillotuksen tuottavuutta” kertoo Timo Sutinen, Saint-Gobain Abrasives AB:n Suomen myyntivastaava.

Winter-FlutePolish-Esite(pdf)