Milwaukee lanseeraa markkinoiden kompakteimman akkukäyttöisen katkaisu- ja jiirisahan!

print_sMYJ9F72pu

Milwaukee akkutyökalusarja laajenee jälleen uudella markkinoiden kompakteimmalla katkaisu- ja jiirisahalla, jossa on liukutoiminto. Tämä uusi työkalu on todellinen ongelmien ratkaisija kaikille toimialoille. Se katkaisee jopa 100 kpl 50 mm x 100 mm mäntylankkua yhdellä akun latauksella!

– Toisin kuin muut akkukäyttöiset katkaisu- ja jiirisahat, Milwaukeen M18 SMS216 on varustettu liukutoiminnolla, se painaa vain 14 kg ja siinä on koneen päällä kätevä kantokahva, joten sitä on helppo kuljettaa mukana työmaille, kertoo Magnus Karlsson, Trade Marketing Manager Milwaukeelta.

216 mm sahanterän sahauskapasiteetti on 270 mm x 60 mm, jiirikapasiteetti molempiin suuntiin 50⁰ ja viiste kapasiteetti 48⁰ vasemmalle ja -2⁰ oikealle. Saha katkaisee jopa 100 kpl 50 mm x 100 mm mäntylankkua yhdellä akun latauksella.

M18 SMS216 sahassa on myös luokkansa paras näkyvyys leikkuulinjaan kiitos säädettävän laserin sekä LED valon, joka valaisee leikkuulinjan. Siinä on myös astemerkinnöillä varustettu teräksinen aluslevy, joka ei kulu ja käyttäjän on helppo uudelleen kalibroida saha kun tarve ilmenee. Sahassa on kaksi pölynpoistoliitäntää, joihin sopivat Milwaukeen pölynpoistojärjestelmät ja näin jopa 80% sahanpölynroskista saadaan kerättyä talteen.

M18 SMS216 sahassa on ainutlaatuinen koukku- ja lukkojärjestelmä, joka automaattisesti lukitsee sahan pään, jos käyttäjä haluaa kuljettaa sahaa kahvasta. Sahan korkea takaseinä takaa maksimaalista tukea erityisesti suurikokoisia materiaaleja sahatessa. Liukurungolla varustettu saha tuo sahanterän jopa 5 mm takaseinästä ja pysäyttää automaattisesti sahan, mikä lisää sekä käyttöturvallisuutta että –mukavuutta.

Virranlähteenä Milwaukeen vallankumouksellinen M18 REDLITHIUM-ION™ akku, M18 katkaisu- ja jiirisaha on osa kattavaa M18 akkutyökaluperhettä, jossa jopa 55 erilaista työkalua, joiden virranlähteenä yksi ja sama Lithium-Ion akku.

Lue lisää teknisistä tiedoista kotisivuiltamme:
http://fi.milwaukeetool.eu/powertools/cordless/m18-sms216-fi/