Esittelyssä Fiskarsin uudet X-sarjan kirveet

Fiskarsin uudet X-sarjan kirveet koostuvat yhdeksästä yksilöllisesti suunnitellusta kirveestä, jotka sopivat täydellisesti hirsien pilkkomiseen, polttopuiden halkaisuun ja puiden kaatoon – ja uudesta ultrakevyestä versiosta ulkoseikkailuihin. Täysin tasapainotetut kirveet tarjoavat huippuluokan heilahdusnopeuden, tarkkuuden ja sopivasti liike- ja halkaisuvoimaa.

Uusi parannettu halkaisuterän muotoilu parantaa halkaisukykyä
Fiskarsin uudet X-sarjan kirveet on tasapainotettu lyöntimomentin optimoimiseksi ja käyttötehon lisäämiseksi. Erittäin terävät, teräksestä taotut terät on suunniteltu levittämään puuta tehokkaammin ja ne ovat kaksinkertaisesti karkaistuja terävien reunojen säilyttämiseksi. Matalakitkainen teräpinnoite tehostaa terän liukua iskun jälkeen ja tarjoaa ruostesuojauksen.

Ylivaletut kirvespäät liittyvät saumattomasti varsiin. Käytännössä rikkoutumaton muotoilu sisältää kevyen FiberCompTM-kahvan, joka vaimentaa iskuja ja tarjoaa erinomaisen ylilyöntisuojan. Kahvoissa on suuri pitoalue, jossa on strategisesti kuvioitu SoftGrip™ ja koukkupää käyttömukavuuden takaamiseksi.

Uusi halkaisuterä on suunniteltu parantamaan halkaisukykyä. Leveämpi leikkuureuna ja halkaisukiila parantavat halkaisutehoa ja helpottavat terän irrottamista puusta.

Uusi vaelluskirves on suunniteltu ulkokäyttöön
Uusi ultrakevyt vaelluskirves X13 on mitoitettu helppoon kantamiseen, säilyttämiseen ja yhden käden käyttöä varten. Sen oranssi kahva on kestävä ja helposti havaittava. Kirveessä on teräsuoja turvallisuuden takaamiseksi teltan paaluja maahan lyötäessä, ja siinä on vyölenkki ja luotettava lukitusmekanismi. Uusi ergonomisesti kaareva kahva tarjoaa luonnollisen ja miellyttävän asennon ranteelle kirvestä käytettäessä.

Suomalaista suunnittelua ja tuotantoa
Fiskarsin X-sarjan kirveet suunnitellaan ja valmistetaan Fiskarsin tehtaalla Billnäsissä yli 350 vuoden taottujen työkalujen valmistuskokemuksella. Kirveillä on 25 vuoden takuu.

Fiskarsin X-sarjan kirveet voittivat Red Dot “Best of the Best” -palkinnon 2023
Red Dot Award: Product Design on kansainvälinen suunnittelukilpailu, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1955. Joka vuosi Red Dot Award: Product Design pyrkii löytämään vuoden parhaat tuotteet. Red Dot Juryn palkittavaksi valitsemat tuotteet voivat olla esteettisesti näyttäviä, toimivia, älykkäitä tai innovatiivisia, mutta niille kaikille on yhteistä niiden erinomainen muotoilu. Red Dot: Best of the Best on kilpailun korkein tunnustus, ja se myönnetään uraauurtaville malleille.